About ‘lilafashionweb’

welkom bij ‘lilafashionweb’ een blog waar alles kunt vinden over fashion. Ik ben er op gekomen vanwege andere blogs en een kennis van mij was ook een blog begonnen. Op dit blog komen te staan:  foto’s, tips, nieuws en nog meer. Ik hoop dat jullie dit blog leuk vinden en interessant. En even een tip, bij categoriën vind je wat je wilt lezen!

Waarom een fashionblog?
Ik hou er van omdat foto’s nieuwtjes en kleding te laten zien aan anderen, daarom een blog. Zelf zit ik op een kunstschool waar ik dit jaar moet kiezen voor 3 verschillende kunstvakken. Maar 1 kunstvak wist ik al zeker, mode! Ik maak ook zelf kleding op de naaimachine en hou ook van de ontwerpen tekenen. ik ben zelf ook dol op de kralenwinkel ‘beadies’. Ik maar ook zelf sieraden, die ook te koop zullen zijn (chek het blog). Ik ben vorig jaar voor de zomer meegeweest met mijn nicht naar de fashionweek 2012. Achter de schermen mog ik mee kijken met de make-up en een praatje maken met de modellen en hun kleding die ze moesten dragen. Het was een superleuke dag, je merkt wel dat de stylistes en visagistes het druk hebben en terecht. het is er zo warm en druk. Maar de ontwerpers en hun kleding, WAUUW! echt super mooi en knap.
Zelf zit ik ook al te dromen over mijn toekomst. Modentwerpster worden en rond touren door Parijs me lijnen laten showen en dat soort dingen. chek ook mijn instagram voor meer fashion ideën en foto’s ; @lilalikeyou

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: